Email

info@kremerwebcreations.nl
service@kremerwebcreations.nl

Adres

Heerenveenseweg 173
8477 AC Oldeholtwolde

Domeinnamen

Domeinnaam

Jouw unieke domeinnaam en maak jezelf vindbaar online!

Registreer jouw unieke plek op het internet nu bij Kremer Webcreations Een domeinnaam is het startpunt van jouw online succes.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een uniek webadres dat je kunt gebruiken als website-URL en/of als e-mailadres. Als je je eigen website wilt maken of wilt mailen vanaf je eigen adres, dan is een domeinnaam registreren de eerste stap. Als je een onderneming hebt, is je domein meestal gelijk aan je bedrijfsnaam zodat (potentiële) klanten je makkelijk kunnen vinden. Het is eigenlijk jouw eigen online adres op het grote internet waarmee mensen makkelijk jouw website / webshop kunnen bekijken en onthouden op het internet.

 

De eigenaar van een domeinnaam noemen we ook wel de houder of de domeinaamhouder. Een houder is per domeinnaam apart aan te maken en in te stellen. Zo kun je dus ook domeinen voor jouw klanten registreren.

De looptijd van een domeinnaam is altijd een periode van 1 jaar. Je betaald een domeinnaam dan ook altijd per jaar. De vermelde prijzen hebben ook altijd betrekking op een periode van 1 jaar.

Een domeinnnaam is het startpunt van jouw online bereikbaarheid. Zo kan je er een website aan koppelen, er persoonlijke e-mailadressen mee aanmaken of de domeinnaam doorsturen naar een andere domeinnaam of website.

Wilt u meer weten over onze diensten? Klik dan op de button

Domeinnaam registratie

Een sterke domeinnaam is herkenbaar en makkelijk te onthouden. Verzin daarom geen ingewikkelde naam met speciale tekens of moeilijke spelling, maar houd het kort en krachtig. Dit zorgt er voor dat je domeinnaam beter onthouden wordt en de kans dat je website /webshop bezocht wordt groter is. 

Domeinnaam verhuizen

Domeinnaam verhuizen in 3 stappen! Verhuis in 3 eenvoudige stappen jouw domeinnaam naar Kremer Webcreations toe. Ons volledige geautomatiseerde systeem zal de verhuizing direct in gang zetten en jouw zorgen wegnemen. 

Check Hieronder.
Gebruik onze verhuisservice.
Een domeinnaam als start voor je website

Je eigen domeinnaam registreren

Een domeinnaam is jouw unieke visitekaartje van het web, zorg met een domein ervoor dat jij vindbaar wordt in de online wereld.

loading
Type hier uw domeinnaam
Please verify that you are not a robot.

Kremer-webcreations

We gaan graag met u in gesprek. Neem daarom contact met ons op via onderstaande gegevens.

8477 AC Oldeholdwolde
Maandag - Vrijdag
9.00 - 17.00

Geen producten in de winkelwagen.

X