Email

info@kremerwebcreations.nl
service@kremerwebcreations.nl

Adres

Heerenveenseweg 173
8477 AC Oldeholtwolde

Hulp op afstand

Hulp op Afstand

Het is snel en makkelijker, Chrome Remote Desktop

De makkelijke manier om op afstand verbinding met je thuis- of werkcomputer te maken of je scherm met anderen te delen.

Wanneer vraagt u om hulp!

Klanten vragen om hulp als bij bv. email instellingen of email problemen, inlog problemen, aanpassingen op u website, storingen etc.

Handig

Krijg op afstand toegang tot je computer om altijd en overal bestanden te bekijken of programma's uit te voeren en eventueel software te installeren of intestellen.

Beveiligd

Chrome Remote Desktop is gebaseerd op de beveiligde infrastructuur van Google met de nieuwste open webtechnologieën zoals WebRTC, zodat je met vertrouwen verbinding kunt maken met je apparaten of je scherm kunt delen.

Eenvoudig

Maak verbinding zoals jij dat wilt, via een computer of je Android- of iOS-apparaat. Welke manier je ook kiest, je kunt makkelijk toegang tot al je computers en bestanden krijgen wanneer je ze nodig hebt.

Kosten voor Hulp op afstand?

Wanneer u besluit om hulp te vragen via Hulp op afstand, dient u er rekening mee te houden dat er kosten aan verbonden zijn. Met deze kosten gaat u akkoord zodra er een medewerker van Kremer Webcreation met een sessie start aan de telefoon . 

Ons uur tarief bedraagt € 55,00. Indien wij korter dan een uur voor u  bezig zijn wordt er niet voor het volledige uur gerekend. Het uurtarief zal gedeeld worden door het daadwerkelijke bestede tijd. Heeft u vragen over de tarieven of kunt u niet vinden wat u zoekt? Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

Door akkoord te gaan geeft ons toegang om een eenmalige sessie te accepteren door ons een code te sturen zodra deze sessie verlopen is verloopt de code en kunnen wij ook niet meer in u computer komen of u moet een nieuwe code weer toesturen voor nieuwe sessie.

hulp op afstand

Wat bent u nodig voor hulp op afstand.

1. Download Google chrome extensie is namelijk alleen werkzaam via deze explorer u kunt deze installeren via de volgende link (druk op bekijk link) Link Google chrome

installeer google chrome en open deze

2. klik op de volgende link om de extensie van hulp op afstand toe te voegen. Als hij niet in chrome opent kopieer de link dan en plak hem in de url balk van google chrome en druk op enter

https://remotedesktop.google.com/support/?pli=1

3. Zorg dan dat hij bovenin op externe toegang staat u kunt nu de stap volgen zoals in de uitleg van het videofilmpje hieronder word aangegeven om de laatste stappen te doen op het laatst krijgt u een code deze code geeft u aan ons door zodat we dan toegang kunnen krijgen zodra wij deze code invoeren krjgt u nog 1 malig een bevestiging op uw scherm te zien  als u de verbinding wilt accepteren zodra u die accepteerd dan hebben we verbinding en kunnen we u rechtstreeks helpen.

Wij zullen u daarbij natuurlijk ook wat nodig zijn dus nadat u het geinstalleerd heeft is het het makkelijkst om telefonisch tijdens de sessie in contact te zijn.

Mochten er problemen zijn met het installeren van de software neem gerust contact met ons op dan helpen we u graag door de installatie setup heen.

 

Voor informatie, neem dan contact op met ons!

We gaan graag met u in gesprek. Neem daarom contact met ons op via onderstaande gegevens, of vul hieronder uw gegevens in.

Adres :

Heerenveenseweg 173,
8447 AC Oldeholtwolde

Telefoon nr.

+31 (0) 6 145 85 749
B.g.g +31 (0) 6 288 90 271

Emailadres

info@kremerwebcreations.nl
service@kremerwebcreations.nl

  Kremer-webcreations

  We gaan graag met u in gesprek. Neem daarom contact met ons op via onderstaande gegevens.

  8477 AC Oldeholdwolde
  Maandag - Vrijdag
  9.00 - 17.00

  No products in the cart.

  X