Email

info@kremerwebcreations.nl
service@kremerwebcreations.nl

Adres

Heerenveenseweg 173
8477 AC Oldeholtwolde

Verhuisservice

Domeinnamen

Verhuisservice aanvraag indienen

Onze verhuisservice is bedoeld voor het verhuizen van je website van een andere hosting naar de hosting van  Kremer webcreations. Dit hoeft niet per se een externe host te zijn, het kan ook een interne verhuizing betreffen . Onze verhuisservice verhuist hierbij je websitesdatabases en e-mailadressen voor je. Een domeinnaam verhuizing is niet inbegrepen bij deze dienst.

Externe verhuizing

Elke klant met een basis, premium of een XXL pakket kan, binnen 30 dagen na aanschaf van het webhosting-pakket, eenmalig aanspraak maken op onze gratis externe verhuisservice. Elk pakket heeft hiervoor een maximale verhuistijd welke gratis is inbegrepen. In onderstaand schema kan je de inbegrepen tijd vinden:

PakketTijd
Hosting pakket BasisMaximaal 1 uur
Hosting pakket PremiumMaximaal 1,5 uur
Hosting pakket XXLMaximaal 2 uur
  

In verreweg de meeste gevallen kan de verhuizing plaatsvinden binnen de hierboven weergegeven tijd. Het kan echter voorkomen dat een verhuizing langer duurt dan gebruikelijk. In dit geval zal de verhuisafdeling tijdig de klant informeren met de volgende opties:

Er wordt een inschatting gemaakt van de tijd die nodig is om de verhuizing af te ronden. De extra uren die nodig zijn om de verhuizing af te ronden kosten €69,95 exclusief btw per uur.

De verhuizing wordt verder uitgevoerd door de klant met bijvoorbeeld de hulp van onze handleidingen.

Informatie over de verhuisservice

De te verhuizen data welke bij de oude provider staat mag niet geïnfecteerd zijn met malware of gehackte bestanden. De verhuisafdeling zal een verhuizing stopzetten als dit toch gelokaliseerd wordt in de te verhuizen websites. De verhuisafdeling kan niet helpen bij het opschonen van geïnfecteerde websites bij andere providers. 

Na het gebruik van de gratis verhuisservice vervalt de 30 dagen niet goed geld terug garantie op je hostingpakket.

Het reguliere tarief van de verhuisservice is € 69,95 exclusief btw per uur als er geen gebruik wordt gemaakt van de gratis verhuisservice.

Interne verhuizing 

Het verhuizen van een website van een b.v. Basis hosting naar een XXL hosting binnen Kremer Webcreations behoort ook tot de mogelijkheden van de verhuisservice. Hierbij zijn niet de voorwaarden vereist zoals bij een externe verhuizing wel het geval is.

Een interne verhuizing is mogelijk tegen een gereduceerd tarief van € 29,95 exclusief btw per uur. Afhankelijk van de grootte van de verhuizing zal er een offerte worden opgesteld en voorgelegd aan de klant.

Hoe start ik de verhuisservice?

Om uw website , webshop, domeinnaam of email door ons te laten verhuizen dient u contact met ons op te nemen. Dat kunt u doen door een e-mail te sturen of door telefonisch in contact met ons te komen.

Kremer-webcreations

We gaan graag met u in gesprek. Neem daarom contact met ons op via onderstaande gegevens.

8477 AC Oldeholdwolde
Maandag - Vrijdag
9.00 - 17.00

Geen producten in de winkelwagen.

X